Woning verhuren Leiden – Woning verhuren

Woning verhuren Leiden? U bent aan het juiste adres bij Expats Verhuur Leiden! Steeds meer verhuurders kiezen voor het verhuren van hun huis aan expats. Expats zijn buitenlandse werknemers die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn betrouwbare huurders die een hoog inkomen hebben. Doordat hun arbeidscontract van tijdelijke aard is, zoeken zij tijdelijke huurwoningen. In veel gevallen kun u uw meubilair gewoon laten staan.

Wat doet Expats Verhuur Leiden voor u?

Expats Verhuur Leiden zorgt voor aanwezigheid van uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Daarnaast hebben wij ook nog een eigen bestand van woningzoekenden. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook kunt u bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag bij uw aanmelding voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Huis verhuren Leiden via Expats Verhuur Leiden? Neem vandaag nog contact op via 071-7601109 of mail naar info@expatsverhuurleiden.nl.