Verhuurmakelaar Leiden – Vehuurmakelaar

Op zoek naar een verhuurmakelaar Leiden? Stop met zoeken en kies voor Expats Verhuur Leiden! Wij hebben ruime ervaring op de woningmarkt in Leiden en het verhuren aan expats op deze markt.

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders en komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Doordat expats vaak een tijdelijk arbeidscontract in Nederland hebben, zijn zij op zoek naar tijdelijke huurwoningen. Vaak kunt u uw meubels gewoon laten staan. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen gebruik of verkoop.

Verhuur makelaar Leiden: Werkwijze van Expats Verhuur Leiden

Expats Verhuur Leiden zorgt dat uw woning op diverse sites voor woningzoekenden geplaatst wordt. Daarnaast matchen wij uw woning aan woningzoekenden in ons bestand. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zijn wij aanwezig bij de sleutelovedracht, doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een waterdicht huurcontract op.

Verhuurmakelaar Leiden nodig? Kies voor Expats Verhuur Leiden! Neem vandaag nog contact op via 071-7601109 of mail naar info@expatsverhuurleiden.nl.