Leegstandswetverhuur Leiden

Informatie over leegstandswetverhuur Leiden? Die vindt u op Expats Verhuur Leiden! Als u uw te koop staande woning tijdelijk verhuurd, dat doet u dit via de leegstandswet. U kunt dit doen door de leegstandswetvergunning aan te vragen bij de gemeente Leiden.

De voordelen van verhuren via de Leegstandswet zijn dat u dubbele lasten kunt dekken en dat uw woning minder gevoelig is voor vandalisme. Ook mag u beperkte huurbescherming garanderen, waardoor het gemakkelijker is de huurder te laten vertrekken als uw woning is verkocht. Houdt er rekening mee dat u toestemming nodig heeft van uw bank en dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt.

De voorwaarde die de gemeente Leiden stelt aan verhuur via de Leegstandswet is dat de woonruimte te koop moet staan en dat de eigenaar er ten minste een jaar moet hebben gewoond. De prijs van een Leegstandswetvergunning bij de gemeente Leiden is €31.75.

Leegstandswetverhuur Leiden: Expats Verhuur Leiden

Expats Verhuur Leiden voorziet u graag van advies over verhuren via de Leegstandswet. Wij streven om binnen korte tijd een geschikte huurder voor uw woning te hebben gevonden. Ook na de overeenkomst staan wij voor u klaar: als u uw woning heeft verkocht helpen wij u met het beëindigen van de verhuurperiode.

Meer informatie over leegstandswetverhuur Leiden of direct uw woning aanmelden? Bel 071-7601109 of mail naar info@expatsverhuurleiden.nl!