Koopwoning verhuren Leiden

Koopwoning verhuren Leiden snel en gemakkelijk via Expats Verhuur Leiden. Uw koopwoning verhuren doet u via de leegstandswet. Hiervoor kunt u een vergunning aanvragen bij de gemeente Leiden. U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt. Ook dient u er rekening mee te houden dat u toestemming nodig heeft van uw bank.

Verhuren via de leegstandswet brengt veel voordelen met zich mee: zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. Ook hoeft u maar beperkte huurbescherming te garanderen, waardoor het gemakkelijker is de huurder te laten vertrekken als u de woning heeft verkocht. De gemeente Leiden stelt slechts 1 voorwaarde aan verhuur via de leegstandswet: de woning dient te koop te staan en de eigenaar moet er minimaal 1 jaar hebben gewoond. De kosten voor een leegstandswetvergunning in Leiden is €31.75.

Koopwoning verhuren Leiden: Onze werkwijze

Expats Verhuur Leiden staat u graag bij met advies over het verhuren van uw te koop staande woning. Wij zorgen voor een betrouwbare huurder die is gecontroleerd op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Hierdoor heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Ook stellen wij o.a. een waterdicht contract op. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw te koop staande woning.

Koopwoning verhuren Leiden via Expats Verhuur Leiden? Mail naar info@expatsverhuurleiden.nl of bel 071-7601109.