Huis verhuren expats – Verhuren aan expats

Huis verhuren Expats? Stop met zoeken en kies voor Expats Verhuur Leiden! Expats Verhuur Leidenis gespecialiseerd in het verhuren aan expats in en rondom Leiden. Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Een bekend voorbeeld zijn IT-ers uit India die computersystemen in Nederland opzetten en onderhouden.

Expats werken vaak tussen de 1 en 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Door de tijdelijk aard van hun arbeidscontract zoeken expats een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Door het hoge inkomen van expats, komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen.

Verhuren aan expats Leiden: werkwijze

Expats Verhuur Leiden zorgt voor optimale online exposure van uw woning.  Wij streven om binnen een korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer.

Huis verhuren expats via Expats Verhuur Leiden? Neem vandaag nog contact op via info@expatsverhuurleiden.nl of vul het formulier in!


woning verhuren

  • Wilt uw uw huis verhuren via Expatsverhuur Leiden?

    Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.