home-text

Welkom op Expats Verhuur Leiden! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats. Expats Verhuur Leiden heeft veel connecties met bedrijven die gebruik maken van expats en op zoek zijn naar woonruimte voor deze expats. Leiden is opkomend als stad voor expats, mede door de Universiteit van Leiden, Leiden Bio Science Park en de bloemenindustrie. U kunt ook bij ons terecht voor het verhuren van uw woning in o.a. Alphen aan den Rijn, Noordwijk en Katwijk.

Wat is een expat?

Een bekend voorbeeld van expats zijn IT-ers uit India. Zij worden ingehuurd door een bedrijf in Nederland om de IT-systemen te onderhouden. Expats Verhuur Leiden heeft connecties met zulk soort bedrijven. Hierdoor vinden wij binnen korte tijd een geschikte expat voor uw woning.

Wat doet Expats Verhuur Leiden?

Expats Verhuur Leiden zorgt voor een uitgebreide marketingcampagne van uw woning. Zo zorgen wij dat deze in beeld komt bij de juiste huurder. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zorgen wij voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het innen van de huur en bij technisch vastgoedbeheer aan het oplossen van kleine technische problemen.

Wilt u uw woning verhuren via Expats Verhuur Leiden of direct uw woning aan bieden?

Neem contact op via info@expatsverhuurleiden.nl of bel 071-7601109.


Huurwoningen Nieuws