5 handige apps om de stad Leiden te ontdekken

Leiden is een prachtige stad met een rijke historie, en wordt ook wel ‘de sleutelstad’ genoemd. Met behulp van deze apps weet je altijd precies wat er te doen is in Leiden en maak je je verblijf nog leuker.

1. AroundMe

Deze app biedt een overzicht van alle bezienswaardigheden in Leiden. Ook kun je bijvoorbeeld handig de dichtstbijzijnde bank of supermarkt opzoeken.

2. Maps.me

Hiermee kun je gemakkelijk een plattegrond van de stad downloaden. Zo zie je altijd waar je je bevindt en voeg je bladwijzers met persoonlijke routes toe.

3. OverUit

Deze app laat zien welke festiviteiten er te doen zijn in de stad. Alles is handig gesorteerd, zo kun je zoeken op uitgaansplekken die in lijn zijn met jouw interesses.

4. Nlstreets

Voor de shoppers onder ons is deze app onmisbaar. Je ziet in een oogopslag waar de leukste winkels zich bevinden en ook krijg je handige informatie over andere zaken, zoals openingstijden.

5. Leidse Loper-app

Met deze app ga jij zelf op excursie langs 24 historische plekkeni n de binnenstad. De app geeft aan hoe je moet lopen en waar deze plekken zich bevinden. Daarnaast krijg je extra informatie over de bezienswaardigheden.

12 september 2017
Bron: Sleutelstad